onsdag 12. juni 2013

Konkurranse:
Vinn det Plus-godkjente barnesetet
HTS BeSafe iZi Plus!

Setet BeSafe iZi Plus vokser med barnet, her avbildet med
et lite sjarmtroll på 6 måneder og en blid prinsesse på 3 år.
Bildet er gjengitt med tillatelse fra HTS.

Trygg Trafikk og IF Skadeforsikring har gjennom sin "Tryggest bakovervendt"-kampanje i juni en konkurranse gående hvor hele fem(5!) barneseter av typen BeSafe iZi Plus skal gis bort. Konkurransen finner du her! Lykke til :-)


BeSafe iZi Plus er et splitter nytt barnesete fra den norske produsenten HTS BeSafe, som er godkjent bakovervendt fra 0-25 kg. Setet er ventet ut i butikkene nå i juni. Tidligere i år ble det klart at setet har kommet gjennom nåløyet i den tøffe Plus-godkjenningstesten. Det vil si at setet gir svært lav belastning på barnets nakke ved en frontkollisjon.

Mer informasjon om iZi Plus finner du her.

Skal du delta i konkurransen? Trenger dere et nytt barnesete eller er du rett og slett nysgjerrig og vil prøve noe nytt? 

Plus-test

Plus-testen er en frivillig test som barneseteprodusentene selv kan velge å teste setene sine i. Testen setter langt strengere krav til påkjenningen på barnets nakke ved en frontkollisjonstest. Jo lavere verdiene er på barnets nakke, jo større er sjansen for at barnet kommer fra ulykken med mindre skader. I Plus-testen er det satt en grense på nakkebelastning på 1220 newton, hvis setet overskrider denne grensen vil det ikke bli godkjent.

Siden testen er frivillig får ikke forbrukerne vite hvilke seter som ikke klarer testen.

1 kommentar:

 1. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted
  to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts.
  In any case I will be subscribing to your feed and I
  hope you write again very soon!

  Also visit my website - new cellulite treatment

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin