tirsdag 11. januar 2011

Buskerud fylkes trafikksikkerhetspris 2010Her kommer en noe personlig bloggpost for dette er noe jeg har lyst til å dele med dere som er innom bloggen. Jeg har i dag blitt tildelt Buskerud fylkes trafikksikkerhetspris for 2010. Det er utrolig hyggelig å få anerkjennelse for det arbeidet jeg har gjort med bloggen og for å spre informasjon til foreldre på nettet. I dag har jeg også blitt intervjuet av NRK Buskerudsendinga sammen med leder av Fylkets trafikksikkerhetsutvalg Nils Peter Undebakke. Undebakke hadde mye positivt å si om arbeidet som er lagt i bloggen, noe jeg setter stor pris på. Spesielt godt var det å høre at de hadde kvalitetssikret det meste av innholdet på sidene og at det holdt høy kvalitet.

At jeg ble plukket ut som vinneren blant åtte verdige kandidater gir inspirasjon til videre arbeid. Det er fortsatt et stort behov for å informere om viktigheten av optimal sikring av barn i bil. Tusen takk til alle dere som følger bloggen fast og er med på å spre viktig informasjon som kan redde liv.

Avslutningsvis vil jeg få lov til å dele et sitat fra artikkelen jeg har linket til lenger opp i posten:

"Høy kvalitet"
Småbarnsmoren får ros av juryen for bruk av internett: "innholdet på sidene hennes holder høy kvalitet og hun benytter de nye sosiale mediene for å spre kunnskap og informasjon direkte til målgruppen. Hun når grupper vi tydeligvis ikke har nådd gjennom våre eksisterende tiltak. Hun har holdt bloggen aktiv i flere år og viser på den måten at hun har en genuin interesse for feltet."

En liten oppdatering 13/1-2010 har Trygg Trafikk sentralt skrevet en artikkel om utdelingen.

6 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye. Dette er vel fortjent. Du har gjort en formidabel innsats for å få informasjonen ut.
  Du er bare fantastisk god :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye, det er deg vel fortjent. Ingen andre som leverer så mye nyttig kunnskap ut til oss forbrukere som vil det beste for barna:) Har lært vannvittig mye av deg oppgjennom tiden!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse! Flott at noen gjør en så viktig jobb med å få fram god informasjon. Bruker ofte info herfra når jeg må argumentere for god sikring av barn i bil. Tusen takk!

  SvarSlett
 4. Hei!

  Gratulerer så mye med prisen!
  Så først bloggen din etter en artikkel på Ringblad.no. En helt fantastisk blogg, du gjør virkelig en god innsats for å frem viktigheten rundt sikring av barn i bil.
  Jeg har jobbet med barneutstyr i flere år, og noe jeg virkelig brenner for er sikring av barn i bil. Det kan være utrolig vanskelig å få foreldre til å innse at bakovervendt sikring er det beste, og noen ganger må man gi tapt, noe jeg absolutt ikke liker å gjøre.

  Om det er i orden for deg så vil jeg gjerne legge ut linken til facebook-gruppen på siden til Baby Shop på facebook. ?

  Jeg håper at denne bloggen etterhvert vil nå ut til enda flere lesere, for her var det utrolig mye bra stoff som mange burde lese!

  Mvh

  Christine

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelige kommentarer, det setter jeg stor pris på :)

  Christine: Link i vei du.

  SvarSlett
 6. Så bra! Gratulerer så mye med prisen :)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin