søndag 4. mai 2008

SitSac - bilsikring i sekken


SitSac - med bilstol i sekken

Sommeren 2007 ble denne snertne oppfinnelsen sluppet på det svenske markedet. SitSac er laget av den svenske oppfinneren Maria Munther fra Gøteborg.

SitSac kan brukes de dagene hvor man vet at barnet skal transporteres med et annet kjøretøy enn der hvor barnet har sin beltestol installert.
Setet er ment for barn mellom 4 og 12 år og er godkjent fra 15 til 36 kg og er godkjent etter ECE-R 04-44 standarden. Sekken er laget slik at den skal være god å bruke både for barn og voksne. Sekken rommer bøker i A4 størrelse og permer i sitteputedel, i tillegg til plassen som er i selve sekken. Man finner også lommer til mobilen og uttak til ledning til større barn som kanskje benytter seg av en MP3-spiller.

SitSac kan være smart å ha med seg på bussen hvis det finnes trepunktssele der, på ferie til steder hvor det er vanskelig å oppdrive barneseter til taxi eller leiebiler. Sekken kan for eksempel brukes på flyet og pakkes med ting som kan underholde barnet på reisen.I september 2007 var SitSac finalist i
kategorien sikkerhet under Kind and Jugend Award, som utdeles i den store Kölnmessen i Tyskland.


Husk at alle barn opp til 135(150) cm skal sikres i godkjent sikringsutstyr i bilen, det som er anbefalt til daglig bruk er beltestol med rygg og sidestøtte.

Trykk på logoen under for mer informasjon om SitSac:


1 kommentar:

  1. Er ikke det der bare en helt enkel pute, da? Og det har jo ikke noe særlig for seg, hva sikkerhet angår.

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin