søndag 21. oktober 2007

Biler med plass til tre barneseter

Bildet over viser tre barneseter montert i en VW Passat.Setene er(f.v.): En Maxi Cosi Rodi XR beltestol tilhørende en gutt på 4.5 år, i midten står det et Akta Graco Duologic sete som tilhører en jente på 16 mnd og tilslutt et sete Britax Secura som er til en gutt på 4.5 år.

Nå er det jo slik at det er mange som har mer enn ett barn, ofte kan det dukke opp problemer med hvordan få plass til alle barnesetene i bilen. På Trygg Trafikk sine nettsider ligger det en oversikt over forskjellige bilmerker/modellers evne til å klare tre barnestoler, oversikten finner du HER


Bildet over viser tre bakovervendte seter i en VW Passat stv. 2003 modell. Setene på bildet er som følger fra venstre til høyre: HTS iZi Sleep, HTS iZi Combi og Britax Two Way Elite.

Denne oversikten må man ta med en klype salt, for det kommer litt an på hva slags seter man prøver sammen i bilen om det lar seg gjøre med tre seter bak eller ikke. Det står for eksempel at VW Passat og VW Polo ikke har evnen til å ta tre barneseter, i denne bloggposten finner du bilder som beviser at dette lar seg gjøre.Det lønner seg alltid og teste ut forskjellige kombinasjoner av seter, noen får faktisk til "det umulige". Det er også viktig å huske på at barn opp til 135 cm og 36 kg skal være sikret i godkjent sikringsutstyr(ikke kun sitte sikret med bilens belter).

0 kommentarer:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin