onsdag 23. mai 2012

Trygg Trafikks Tryggest bakovervendt kampanje 2012

Visste du at ved en frontkollisjon er barnet ditt fem ganger sikrere i et bakovervendt barnesete?

For tredje år på rad arrangerer Trygg Trafikk Tryggest bakovervendt kampanje. Kampanjen skal vare en hel måned. Da skal det arbeides intensivt med å få flere norske barn trygt plassert bakovervendt i bil og for å øke kunnskapen her til lands om hvorfor barn er så mye tryggere plassert bakovervendt i bilen enn fremovervendt. 


I juni sparkes kampanjen i gang og hele 80 butikker(forhandlere av barneutstyr) er med. Det er hele 20 butikker mer enn i kampanjen i 2011, en fin økning. Sikring av barn i bil skal blogge for Trygg Trafikk i hele juni måned for å være en alternativ kanal for å nå ut til norske småbarns foreldre med dette viktige budskapet.

Visste du at barn bør sitte bakovervendt til de er minst fire år? Lurer du på noe om sikring av barn i bil? Ta en titt på Ofte stilte spørsmål og se om du finner svaret på det du lurer på der.


2 kommentarer:

  1. Det er så bra!
    Har du forresten tips til bakovervendt sete til Mazda 6 stasjonsvogn for store barn? Har en på 2,5 som nesten ikke passer i noen seter lenger. Har multitec nå, men skulle gjerne hatt et litt lettere, nettere og mindre. Guttungen veier 17 kg og er 98 cm.

    SvarSlett
  2. Britax two way :))

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin