søndag 23. mai 2010

Trygg Trafikks nye informasjonsfilm - Tryggest bakovervendt

Les gjerne informasjonen under videoklippet før du forlater siden.


Trygg Trafikk har i forbindelse med sin kommende kampanje, Tryggest bakovervendt, laget denne informasjonsfilmen. Filmen bør sees av alle som har noe med barn og sikring i bil å gjøre.

Les gjerne artikkelen:

Hvorfor anbefaler man bakovervendte barneseter når så mange kollisjoner skjer bakfra?

Et lite råd på tampen

Husk å slakke og stramme selene mellom hver gang barnet bruker barnesetet.Selene skal være så stramme at det nesten er ubehagelig.

Filmen kan også sees på Trygg Trafikks hjemmesider eller YouTube.

5 kommentarer:

 1. Jeg linket til denne siden på Facebook, håper det er greit :)

  SvarSlett
 2. Flott at TT kommer med en slik infofilm!

  SvarSlett
 3. Denne infofilmen er svært misvisende, da sikkerhetsbeltet ikke er stramt på ungen! I teksten under bildet står det: "Et lite råd på tampen
  Husk å slakke og stramme selene mellom hver gang barnet bruker barnesetet.Selene skal være så stramme at det nesten er ubehagelig."

  Hva gjør man hvis man har 3 unger under 4 år? Og hva med beina hvis noen kjører i deg bakfra og det sitter en 4-åring bakovervendt med beina i krøll? Kan ikke noen komme med noen seriøse og gjennomførbare råd som ikke bare gjelder de som har ett og to barn...

  SvarSlett
 4. Astri og Lars: Er det ikke bedre med et brekt bein, fordi en 4-åring satt krøllet med beina bakovervendt, enn en brekt nakke fordi en 4-åring satt forovervendt? Bare lurer.

  SvarSlett
 5. Astri og Lars: Er det ikke bedre med et brekt bein, fordi en 4-åring satt krøllet med beina bakovervendt, enn en brekt nakke fordi en 4-åring satt forovervendt? Bare lurer.

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin