søndag 16. september 2007

Tilbehør

Lurer du på hva barnet gjør i baksetet? Eller kanskje du har problemer med at barnet vrir seg ut av selene i setet sitt?


Bildet:
Mamma og pappa har full kontroll over det som foregår i baksetet, mens lille gutt sitter trygt og godt bakovervendt.
Bildet er fra en VW Caravelle.


Speil
- det finnes speil som kan festes på sete bak det bakovervendte barnet. Hvis man er bekymret for å ikke se barnet er dette et flott hjelpemiddel. Det finnes speil som kan festes på nakkestøtten, det finnes også speil for de som ikke har nakkestøtte på setet bak barnet. Speilet som heter Easy-View er kollisjonstetet.

Beltesamler - Mange foreldre har problemer med at de små vrir seg ut av beltet i stolen sin når man er ute på kjøretur. En beltesamler hindrer barnet i å få av seg beltet selv, samtidig som det låser beltet i riktig posisjon.

Myke leker - Det finnes myke leker som er spesiallaget til barn som sitter bakovervendt. Uansett hvilken vei barnet sitter bør det ha myke leker, om man skulle være så uheldig å komme ut for en ulykke blir vekten på løse ting i bilen mange doblet når de kastes rundt i bilen.
Et eksempel kan man lese HER.

Setebeskytter - Er du redd for at setetrekkene i bilen skal bli skitne? Ikke bekymre deg, du får setetrekk som går fra ryggen på setet og ned over puten.

Solskjerm - Vil man skjerme barnet litt ekstra fra solen finnes det egne solskjermer som kan festes på barnesetet.

I menyen til høyre finner du linker til nettbutikker som selger produktene som nevnes her. De fleste av disse produktene kan du finne på vanlige barneutstyrsforretninger også, slik som f.eks. Babyshop.

0 kommentarer:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin