fredag 5. mars 2010

Trygg Trafikk med storstilt sommerkampanje rettet mot sikring av barn i bil!


 Trygg Trafikk har endelig fått muligheten til å ha en stor kampanje rettet mot barn i bil. Prosjektleder Elen Zickfeldt i Trygg Trafikk har blitt intervjuet av Vesterålen Online og forteller litt om den kommende kampanjen der. Før kampanjestart skal Trygg Trafikk i mai utføre en ny undersøkelse for å finne ut av hvordan det står til med sikring av barn i bil nå. Ved forrige telling var bare 1/3 av barna opp til tre år sikret som anbefalt, i aldersgruppen sju til ti år var så mange som 35% ulovlig sikret ellet totalt usikret.

Det er ikke ofte det postes noe som er i nærheten av personlig på denne bloggen, men jeg håper jeg blir tilgitt for å gjøre det denne ene gangen. Bloggeren bak Sikring av barn i bil har vært så heldig å fått lov til å være litt involvert som ressursperson i forbindelse med denne kampanjen og har visst om den i litt over en måneds tid nå. Det er veldig morsomt å få lov til å være involvert i noe man brenner sånn for. På tirsdag var jeg på besøk hos Trygg Trafikk i Oslo og fikk møte alle de hyggelige og flinke menneskene som jobber på barn i bil avdelingen der inne. Jeg hadde forresten med meg alle tilbakemeldingene jeg har fått på hva dere som foreldre mener er viktig å få frem og hvordan budskapet kan formidles på best mulig måte. Tusen takk for alle tilbakemeldingene!

Har stor tro på at det kommer til å bli en flott og informativ kampanje!

2 kommentarer:

  1. Camilla Pedersen5. mars 2010 kl. 19:40

    Denne kampanjen har jeg også visst om en liten stund. Vi hadde et kurs gjennom jobben med Trygg Trafikk hvor vi var ute å kjørte litt. Da satt jeg i samme bil med to menn fra trygg trafikk og vi pratet masse om dette med sikring av barn i bil.

    Kjempeflott at det blir en skikkelig kampanje!

    SvarSlett
  2. Kjempeflott at det blir en kampanje, du er også kjempe heldig som får være med på dette.

    SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin